26 دی 1395 - 09:03

آمادگی بانک‌ها برای بخشش 5 هزار میلیارد تومانی جریمه شرکت ها

مدیر عامل بانک توسعه صادرات گفت:بانک‌ها در طرح بخشودگی جرایم تاخیر آماده اند 5 هزار میلیارد تومان جریمه شرکت ها را ببخشند.
کد خبر : ۱۵۲۷۴
آمادگی بانک‌ها برای بخشش 5 هزار میلیارد تومانی جریمه شرکت ها

به گزارش روز یکشنبه (ایبِنا) علی صالح آبادی در خصوص بخشودگی جرایم تاخیر بدهکاران بانکی افزود: در جلسه اخیر مسؤلان هماهنگی بانک‌های دولتی در خصوص این مصوبه به تصویب رسید و قرار شد هر بانک به شعب خود اعلام کند.


مدیر عامل بانک توسعه صادرات تاکید کرد: آن چیزی که درشعبه بانک ملاک عمل است ، بخشنامه ای است که از این طریق به بانک‌ها اعلام می‌شود و تا پایان سال اجرایی شدن آن مشکلی ندارد.


وی تصریح کرد : اگر مانده تسهیلات را حدود 800 هزار میلیارد تومان در نظر بگیریم ، حدود 11 درصد از این رقم معوقه است و اگر 6 درصد را جریمه تاخیر در نظر بگیریم حدود 500 هزار میلیارد تومان بخشیده خواهد شد.


صالح آبادی گفت: اجرای این بخشنامه هیچ سقفی ندارد و مشتریان همگی می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند به شرطی که کل بدهی معوق را به بانک‌ها پرداخت کنند.


وی افزود: بانک‌ها اختیار دارند 5 هزار میلیارد جریمه را ببخشند. این طبعاً به نقدینگی شرکت ها بستگی دارد.


مدیر عامل بانک توسعه صادرات گفت: با توجه به فرصت باقی مانده تا پایان سال، شرکت ها فرصت خوبی برای استفاده از این طرح دارند.

ارسال‌ نظر